Om mig

Rytmetrolden Ann elsker at hoppe, danse, spille og lege …
Og det vil jeg gerne dele med jer!

Jeg er uddannet socialpædagog fra Diakonhøjskolen i Århus (1994) og har efteruddannet mig i musik, drama og bevægelse.
I en årrække havde jeg den glæde at arbejde for Musikskolen Laura og Børnekulissen, og startede som forsanger i Ann & Aberne i 1998, samtidig med jeg begyndte at forfatte tekster og komponere musik. Sammen med bandet har jeg udgivet 5 CD’er.

Senere blev Rytmetrolden Ann “født” og derigennem har jeg lavet CD’erne “RYTMETROLDERIER” og “SÅ 3 & SÅ 4” med tilhørende aktivitetssangbøger - og er i gang med nr. 3 med titlen "SPIL & SPRÆL".
Jeg forventer materialet er klar inden efterårsferien 2020.
Alt musik ligger på Spotify og du er velkommen til at hente det der.

Jeg spiller til private arrangementer, i institutioner og på biblioteker.

Privat er jeg mor til 3, gift med Stefan Wolffbrandt og bor på skønne Samsø.

Rytmetrolden Ann tilbyder leg og bevægelse med hulahopringe og rytmeæg, ærte-poser og faldskærme. Det er mest for børn men også for dem, der har været børn for længe siden…

Med udgangspunkt i mine CD’er, instruerer jeg, når børn og voksne på lige fod og i fællesskab skal spille, synge og danse.
Først øver vi et nummer for derefter at lave det sammen med musikken – for os selv og med hinanden.

Til hver af CD’erne følger en aktivitetssangbog, der foræres arrangøren som en del af kontrakten, men som også kan købes til arrangementet. Den beskriver alle sanglegene og hjælper de deltagende voksne til selv at sætte en musik-aktivitet i gang. Det er lige til at gå til og alle kan få glæde af musikken og legene i tiden efter.

Ovennævnte indhold kan også anvendes som kursusindslag for pædagoger og lærere, som inspiration og hjælp i arbejdet med børn, I ønsker skal få den glæde at blive stimuleret motorisk og musisk. Jeg tilrettelægger gerne et program efter jeres behov og ønsker.

Arrangementet er både egnet som det friske pust på en hverdag i vuggestuen eller i indskolingen, det festlige indslag til børnehavens jubilæum, firmasommerfesten for hele familien eller til private arrangementer, hvor værterne har lyst til lidt leg og bevægelse sammen med gæsterne….

Målgruppe: børn op til 8 – 10 år, de kan også sagtens være ældre og hygge sig med det, børn med særlige behov – og voksne. Arrangementer er egnet til både 25 og 325 børn.
Varighed: ca. 60 min. Pris: 2.500,- + transport.

Jeg har udgivet "Rytmetrolderier" i 2007 og "SÅ 3 & SÅ 4" i 2014 + aktivitetssangbøger af samme navn med beskrivelser af sanglegene og noder + akkorder.

Følg gerne "Rytmetrolden Ann" på facebook / instagram - og giv gerne et like.

Pris på CD’er: kr. 100,- + forsendelse.
Pris på aktivitetssangbog: kr. 100,- + forsendelse.
Pris på CD + aktivitetssangbog: kr. 150,- + forsendelse.

Ann & Aberne, der tilbyder levende, inddragende og svedige koncerter for alle med hang til rockmusik, hop og leg er jeg forsanger i. Aberne spiller op til en glad fest og jeg styrer sang og leg, men der er også tid til at kigge børnene i øjnene og holde i hånd når vi sammen holder fest – både på og nedenfor scenen.
Ann & Abernes numre er egne kompositioner i pop-genren og handler om mange af de spændende ting, der foregår i et barns hverdag.Målgruppe: Børn op til 10 -12 år, og gerne deres voksne også.

Forslag til spillesteder: festivaler, byfester, firmafester, skole, børnehaver, biblioteker.
Varighed: fx 2 x 40 min. eller 1 x 60 min. – alt efter jeres ønsker.
Pris: fra kr. 8.500,- + transport.

Læs mere på www.annogaberne.dk og følg "Ann & Aberne" på facebook